Betaling en Verzending

Betaling

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden wij onder andere de volgende gangbare en veilige betaalmethodes aan:

Betaalopties

Btw en Verzendkosten

De in onze webwinkel vermelde prijzen zijn exclusief 9% btw dan wel 21% btw. De verzending of bezorging is voor professionals altijd inbegrepen (en dus gratis).

Levering

Wij doen ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doorgaans wordt een droogvoer-bestelling binnen 48 uur, althans binnen 2 werkdagen, geleverd. Op de productpagina staat soms een afwijkende levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt in de meeste gevallen via de pakketbezorger van PostNL (voor Nederland) of Bpost (voor België). Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet altijd garanderen.

Levering binnen 48 uur   Levering met PostNL


Betaling achteraf met AfterPay

Uitleg AfterPay

AfterPay voert voor Jachtinstinct Dierenvoeding het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Jachtinstinct is gecertificeerd door Stichting Webwinkelkeur

Winkelwagen

Bekend van TV

Jachtinstinct Dierenvoeding is bekend van Huisdieren TV (SBS6)

© 2017 - 2024 Jachtinstinct Professioneel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel